Kamperen en camperen in Zeeland.
mini camping 
WEIZICHT
Een dijk van een vakantie!!
Direct info? Bel: 0031 (0) 113  695680
Wi-Fi
Kamperen
Campers
Duikstekken
Duikers
Voorzieningen
Groepen

Reserveren
Reserveren
Omgeving
Downloads
Voorzieningen
WiFi
Uw plaats
Servicepunt
Prijzen
Contact
Gasten

Kamperen en camperen in Zeeland.

Corona

by mini camping weizicht on 05/12/20

Wat leven we in een gekke wereld. Het Corona virus raast als een dolle over onze aardkloot. Niemand ontkomt aan alle maatregelen die we opgelegd krijgen van onze regering. En maar goed ook, maar het heeft wel op iedereen een grote impact.


Zo ook hier op Weizicht. Lege plaatsen, geen Paasbrunch, geen gezellige gesprekjes aan de tafel in de receptie met een kop koffie daarbij. Nee, niets van dit alles. 

Eindelijk komt er wat meer ruimte in de openstelling. Ik denk dat het van iedereen een grote discipline gaat vergen. Maar we gaan ervoor.  Zorgen dat veel mensen weer een ontspannen weekendje of week kunnen hebben. 

In de tussentijd is er niet stilgezeten. We hebben een glimmend, nieuwe omheining voor de vuilcontainers gekregen. De hekken en slagbomen zijn geverfd. Dochterlief Elske heeft de hele receptie aangepakt. Uitgeruimd en geverfd. Daardoor kwamen we er achter dat er toch wel wat veel tochtgaten in de wand zaten en is de hele achterwand vervangen. De putjes bij de plaatsen hebben een nieuw beton bedje gekregen enz enz. We kunnen met recht zeggen dat we niet stil gezeten hebben. 

En wat heb jij dan gedaan Hanneke? 
Nou, Han heeft gemantelzord voor camping Oma, de zolder is uitgemest, de kelder opgeruimd, het kantoor is weer een stukje lichter en de garage heeft eindelijk zijn brood nodige opruimbeurt gekregen. Dus ook ik begin het seizoen iets opgeruimder.

We zien u graag binnenkort!!

Zo, een eerste poging!!

by mini camping weizicht on 11/07/19

Daar zit je dan, net terug van een welverdiend weekje vakantie, achter je computer om, de toch wel erg verouderde, website aan te pakken.  Drie dagen verder, scheve oogjes van het turen en geen buitenlucht is hij dan zover. Alles nog eens even nalezen en nakijken. Wat geen garantie is voor succes, want je leest het meest over je eigen fouten heen. Zie je opeens staan dat je de mogelijkheid hebt om een blog te beginnen.


Ohjee, en waar nu te beginnen. Nu we dachten dat dit een goed begin was om eens te kijken of alles werkt. Dus als je meer wil weten over Zeeland en wat er te zien en te doen is, kom dan regelmatig naar dit blog terug om de nieuwtjes te lezen. En nu maar hopen dat er genoeg stof tot schrijven is!

Tot gauw!!
Hanneke


Mini camping Weizicht

Fam. Ch. En H. van de Bilt
Noordlangeweg 19
4485 PK KATS
www.weizicht.com
info@weizicht.com

tel: 0031(0)113-695680
Gsm: 0031(0)6-51640816

K.v.k middelburg 22047511
Btw nummer NL809448427B01

Swiftcode RABONL2U
Ibancode NL74RABO0371409977


Wij zijn lid van:
U kunt ons vinden op:
Route
Mindervaliden
Algemeen
Winteropening
Zeeuwse
dagatrakties
Evenementen
Markten
Leuke 
adresjes
Foto en film
Gastenboek
HOME
Blog
Huisdieren