Algemeen
mini camping 
WEIZICHT
Een dijk van een vakantie!!

Mini camping Weizicht

Noordlangeweg 19
4485 PK KATS
www.weizicht.com
info@weizicht.com


Gsm: 0031(0)6-51640816

K.v.k middelburg 22047511
Btw nummer NL809448427B01

Swiftcode RABONL2U
Ibancode NL74RABO0371409977


Wij zijn lid van:
U kunt ons vinden op:
Algemeen
ALGEMEEN
Mini-camping "WEIZICHT" heeft 25 plaatsen. Uw plaats is ruim. Er zijn 13 plaatsen van 150 m2, en 12 plaatsen van 225mtr2. Alle plaatsen zijn voorzien van water aan- en afvoer, electra (10 amp) en een gratis, goede Wi-Fi verbinding. Het terrein is autovrij, goed verlicht en hier en daar staan bloembakken.DE RECEPTIE
Het receptie gebouwtje is de hele week geopend en bij aankomst wacht u daar een lekker kopje koffie met uitleg over de omgeving. U kunt er verder terecht voor allerhande zaken. Van fiets routekaarten, een vakantie wasje, tot het lenen van een boek. Er is daar ook ruimte voor het leggen van een kaartje. VOOR DE CAMPERS
Wij liggen zeer centraal in Zeeland, op nog geen minuutje van de doorgaande weg Goes, Zierikzee. Ideaal om Zeeland te verkennen, of als pleisterplaats als u op doorreis bent naar het zuiden. We hebben 13 makkelijk toegankelijke, verharde plaatsen, voorzien van electra en water. Daarnaast is er een loospunt voor grijs water. Vier van de plaatsen liggen vooraan, zijn omzoomd met beukhaagjes en hebben een grasstrook. De andere plaatsen liggen op het terrein en zijn 150 mtr groot.  
Goede Wifi is gratis ook op de camperplaatsen.SANITAIR
De 2 sanitair gebouwen zijn nieuw, schoon, voorzien van afvalbakken, handzeep, papieren haddoeken en toiletpapier en staan op een centrale plaats voor alle eenheden. Het gebouw op het eerste veld heeft 4 wc's met wastafel, 4 douches en 2 overdekte afwasplaatsen. Het gebouw op het tweede terrein heeft 2 wc's, 2 douches en 2 wascabines en 1 afwasplaats. VERWARMD WINTER SANITAIR​
Daarnaast hebben we een gloednieuw toiletgebouw met vloerverwarming en een volwaardig invalidentoilet/douche/wastafel. 
Nu kunt u de hele winter aangenaam van het toiletgebouw gebruikmaken.
VOOR DE KINDEREN
Op verschillende plaatsen op het terrein vind u dieren. Er is een eendenput, een kippenkooi, er loopt een varkentje in de wei en er is een konijnen kooi waar de kinderen zelf in mogen.

Er is een speelplaats voor de kinderen met enkele schommels, een zandbak, wipbeesten, speelgoedtrekkers, klimrek en een glijbaan. Daarnaast hebben we een supergrote, ingegraven trampoline, een pingpongtafel en een heerlijk groot speelveld. Hier kan naar hartelust gevliegerd, gevoetbald enz. worden zonder dat andere gasten er overlast van hebben.

Bij de speeltuin ligt ook de jeu de boules baan. Op z'n frans overspannen met plantanen. In de receptie vindt u setjes ballen.

Schijnt de zon, dan kunnen de kinderen lekker spetteren in een zwembad(je). Een groot opzet zwembad zorgt voor de nodige pret ook na een dagje strand.


DIT ZIJN WIJ:

Papa Charles, werkt 30 uur in de week op de milieu straten van Zeeland en zorgt daarnaast voor uitermate schone toiletgebouwen, geknipte heggen en alle voorkomende karweien en karweitjes op het terrein.  

Mama Hanneke, doet het huishouden, zorgt voor de kinders en beesten, ontvangt de gasten, is de lopende VVV, maait het gras, doet de boekhouding, zorgt voor koffie, thee en cake en is algemene vraagbaak.

Dochter Elske, heeft hotelmanagement gestudeerd, en heeft momenteel het stokje overgenomen om minicamping Weizicht te runnen.

Zoon Gert-Jan, leert voor kok aan de hotelvakschool in het Belgische Koksijde, is fervent vuurtjestoker, waterscout, zeiler en houdt wel van een geintje.
Drone foto met dank aan Sam de Jong
Kamperen
Campers
Duikstekken
Duikers
Voorzieningen
Groepen
Reserveren
Reserveren
Omgeving
Zeeuwse
dagatrakties
Foto en film
Downloads
Voorzieningen
WiFi
Uw plaats
Servicepunt
Prijzen
Contact
Huren
HOME

Route
Mindervaliden
Algemeen
Winteropening
Leuke 
adresjes
Evenementen
Markten
Huur caravan
Spanje